Blogkönyv

Ez a könyv értékromboló!

A fikciók olvasását kifejezetten érett emberek számára ajánlom. A könyv, a világnemzet elképzelést, a nyugati típusú, az európai, a társadalmi, a kulturális, értékeket rombolja. Csak azok olvassák, akik szilárdan bíznak a nyugati típusú civilizációban, mert ez kiábrándítja őket. Különösen ártalmas a fiatalok, számára, megronthatja őket, esetleg nemzeti útra tereli. Ajánlom a könyvet, a hatvan éven túli korosztályok részére, azoknak, akikben már megdönthetetlenül kialakult, a nyugati érték típusú, civilizáció iránti elkötelezettség.

A Magyar.

Úgy gondolom, még ebben a multikulturális világban is, alapvető, és elengedhetetlen, a nemzeti hovatartozás értelmezése mindenki életében. Ha valaki Magyarnak vallja magát, akkor az a Magyarság tudat. A magyarságtudat nem azonos az identitással.

A MAGYAROK ELTITKOLT MÚLTJA I.

Kromek Blog Blogkönyv

Az évezred első éveinek szociálliberális kormányzatai, a polgáriasodás vágyát terjesztő, Zsidó- Keresztény politika, ezt másként gondolja. Évezredek óta új, és egyre újabb kultúrát, történelmet, fedeznek fel számunkra, ezt a hit, és a tudomány köntösével letakarva kufárok módjára árulják. A tudományt művelő emberek munkásságuk során, vagy az aktuális, jól fizető tudományos, politikai irányzatokat követik, vagy kirekesztődnek ezekből a körökből, és kiátkozottak lesznek, ellehetetlenülnek. Magyarországon már ezer éve, a háttérben háború folyik a „Hivatalos” és a „Nem hivatalos” körök között a történelmi kérdésekben. Ebből a háborúból napjaink politikája sem képes kimaradni.  Az utóbbi években felerősödő, a magyarság múltját, és ezzel a jövőjét befolyásoló teóriák két fő irányt rajzolnak ki.

Az egyik a hagyományos, még manapság is a „Tudományos” körökben elismer hivatalos irányzat, amikor azt mondják, hogy a magyarok, egy finnugor eredetű nép, aki úgy ezer, ezerötszáz éve feltűnt és eltűrt vendég lett a Kárpátok között. Persze ezek a tudományok mondaná a nép, Ördögtől valók, nem a magyar össznépi nyelvünkbe, hitünkbe, gyökerezett népi tudást, hanem minden esetben más népek a „győztesek”, belénk vert, olykor hamis tudását tükrözi. Aki az Ő álltaluk felkínált tanulmányokat, az úgynevezett Nyugati tudományokat nem teszi, magáévá azt a nyugati kultúrára épült magyarellenes társadalom nem fogadja el. A magyar ember munkájából pénzelt, zsíros jövedelmen tartott, „Tudósaink” magától értetődően ezt a tudást terjesztik és harcolnak érte a néppel és Önmagukkal szemben.

Ezzel a nézettel ellentétben a másik, ma már nem jelentéktelen méretű csoport azt mondja, hogy a magyarok az úr közvetlen, és egyetlen, igaz emberi leszármazottjai, feladatuk az állati sorból kiemelkedő emberiség hajnalától, az emberiség tanítása, irányítása, úgy a múltban, mint a jövőben. A feladatunk a mag csírázásától, a növekedés, a termőre fordulás, a megtermékenyítés, majd az érett mag szétosztása. Ez a mag népének a feladata. Eszköze a nyelv.

Nincs még egy nyelv, melyben az emberiség fogantatásáról, az igaz emberi jóságról, a szeretetről, az értékes és szép tudományokról, a matematikáról, a zenéről az egy istenhit jegyében annyi információ legyen beágyazva, mint a magyar nyelvbe. Meg kell említenem, hogy az anyanyelvünk nem tartalmazza a kultúránkkal ellentétes, kufárok tudását, a gyilkolás mesterségét, a hazug filozofikus alapgondolatokat, ezeket más nyelvekből vettük át, erőltették ránk. A magyar nyelv, és annak tudása, a jó fogalmának megjelenítése, képviselete nélkül, az ember lealjasul, állati sorba süllyed vissza! A magyar nyelv elvesztése, egyben az állati életformába sodorja vissza az emberiséget.

Amíg egy ember is beszéli, ezt a nyelvet Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Tibet

Tiltott múlt 3.

Tibet a második Ujgur birodalmi központ.

Az Ujgur nép emlékezetében Tibet része volt a történelmi idők előtti, Nagy Ujgur Birodalomnak. A nagy hegyek kialakulása előtt az ország sík és termékeny volt. Most ez a világ legmagasabb fennsíkja. A világ tetejének is hívják, a tengerszínt felett 4900 méter magasságban terül el.  Körülötte található számos hatalmas hegyvonulat, köztük a legmagasabb hegycsúcs a Monteverest (Mount Everest), vagy Csomolungma. Tibet Közép Ázsiában található. Keleten Kína, Északon Mongólia, és a Góbi sivatag, Nyugaton jobbára India határolja. Az Ujgurok Indiát mindig egy titkos tudással, hagyományokkal rendelkező területnek tartották, de többjük véleménye szerint a Tibeti tudás meghaladja az Indiai ismereteket is. A fennsíkon, évezredeken keresztül, elvágva a külvilágtól, elzárva annak információ éhségétől, a nagy távolságokra lévő kolostorok romjai között még ma is őrzik azt a kőlapokra írt tudást, amit a Valamikori második Ujgur Birodalomból örököltek. Néhány kolostor szent emberei a szerzetesek, leszármazottjai elkötelezett módon vigyázzák az Ősi köveket, ami az emberiség legősibb ismeret anyaga. Ezek az emberek a kis létszámú pásztorok között elvegyülve, rejtőzködve élnek. Ezeken a helyeken található a Világ első civilizációjának, és vallásának az írásos bizonyítéka.  A legtöbb kolostor átvette a Buddhizmus valamelyik változatát, de három kolostor őrzi a birodalmi örökséget. Mélyen a hegyek között van egy kolostor Brahmaputra számos templommal, ahol a kolostor romjai alatt rengeteg kőtábla található ékírásos bizonyítékokkal. Ezek a könyvtárak több ezer kőtáblát tartalmaznak, Nakalskujú Ujgur fővárosról. A természetfeletti erővel rendelkező legendák kerültek rögzítésre ezeken a kőtáblákon. Egy legenda a Nakalskoji könyvtár történetét a következő képen írja le: Egy kattintás ide a folytatáshoz….