Igazság, Valóság, Hazugság

Zsolt!
A világ gondjainak megoldásában a magyar ember feladata a magyar nyelvbe lévő ismeretek feltárása, a nyelvünkbe ágyazott hatalmas erő bemutatása.

Ezt tömören így írod[1]:

ÉRT-ÉK mérő…
Vajon miért van az, hogy a törvény, a hatalmat és befolyást szolgálja, és nem az IGAZ-SÁGOT?
Ez csak azért lehet, mert a hazugságot terjesztők kezében van a hatalom, és számukra az lenne a végső csapás, ha FÉNY DERÜLNE az IGAZ-SÁGRA!
Mert minden ember SZÍVÉBE bele van vésve az IGAZ-SÁG IS-MERETE! De amíg a hazugságot szolgálod, te rejted el saját magad elől a legfontosabb IS-MERETEKET! Azt hogy tudod, érzed mi az igazság, de te mégis a hazugságok szolgája vagy!

Egy kicsit kibontom:
Úgy van, ahogy mondod. A mai világban, a hazug mondja meg, hogy mi az igazság, ez magával ragad. Visszás egy helyzet. A valóság, a hatalmasok igazsága, ami maga a hazugság.

A magyar nyelv ezt elmondja, bemutatja:

A nyelvünk ősi, eredetű felépítésének, szerkezetének, gyökeinek, azok rendszereinek, képi megjelenítésének, hangulatának, elemzése ad erőt, a valóság feltárásához, az igazság érvényesítéséhez.

Az, a „való”, ami nem „igaz”, nem lehet valóság, az csak megtévesztés.

A nyelvünkbe rejtett valóságot, annak igazság tartalmát, az én korosztályom még jobban felismeri. A nyugati jellegű oktatás ezt a tulajdonságot elnyomja. Egy kattintás ide a folytatáshoz….