Szerintem nem olyan forrón eszik.

SEO

Ha készítesz egy olyan oldalt, ahol a szövegeket a felhasználó folyamatosan tölti fel, akkor egész biztos, hogy nem fog a gugli büntetni, a duplikált tartalomért. Ugyanis a feltöltések időrendje, fizikai sorrendje nem fog megegyezni a már hasonló témájú oldallal. Nem beszélve arról, ha web szerkezete is jelentős mértékben eltér.
Aztán szerintem azt is vizsgálja, hogy milyen a lap szerkezete, a felépítése. Ha egy hagyományos HTML (passzív) oldalon jelenik először, majd feltűnik a szöveg egy aktív oldalon, akkor nem nagyon kell félned. Fordítva egészen biztos, hogy bünteti.
Persze ha szépen megszerkesztesz egy lapot ami több oldalon azonos tartalmú oldalról lett koppintva és ezt egyszerre közzéteszed akkor biztos, hogy feltűnik ,hogy másoltad.
A levél végén link: természetesen a feltevés nem igaz.
 
De hátrányt épp úgy okozhat mind amennyi előnyöd származhat belőle.
Egy időben, pár éve minden spam levél tartalmát ppt, avi stb…  felraktam egy oldalra. Mondjuk van egy ppt -s lapom. Ha ezt valaki megteszi úgy, hogy közzéteszi a leveleidet, akkor van értelme a linken elgondolkodni, ép úgy ahogy gondolkodhatsz a ppt-be pdf be ágyazott hivatkozásokon amit én felraktam.
A közzétevőtől teszed függővé a linked megméretetését.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .