Naplóm

Az én naplóm: Kromek Pál
Ma töltöm nyugdíjban az első napomat. Úgy gondolom ez a téma felér azzal, hogy naponta bejegyezem ami velem történik. Azt nem ígérem, hogy minden nap fogok ide írni, de azt ígérem, hogy igyekszem. 2008 augusztus 29. volt az utolsó hivatalosan is munkába töltött napom. Ez a nap múlthét péntekre esett. Ma hétfő van ma kellet volna mennem dolgozni. Nem mentem. Tovább a naplóhoz>>>

A bejegyzés kategóriája: Napló
Kiemelt szavak: Apu, Aranyhal, Csak úgy, Kromek lapok, Napló.
Közvetlen link.

Naplóm bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. apu szerint:

  Ma reggel megmértem magam 104 kg vagyok. A magaságomhoz ez rendkivül sok. Mióta nem dolgozok minden reggel a szoba biciglin tekerek úgy tiz tizenöt percet. Talán majd segít. Sajnos enni szeretek, egyenlőre azon nem nagyon spekulálok, hogy fogyózak. Majd visszaellenőrzöm pár hét mulva a sújom.

 2. apu szerint:

  Akkor most elmegyek megmérm hány kiló vagyok. Eddig minden reggel kerékpároztam. talán segített. Bár lehet, hogy a tegnap esti Debreceni kolbászkák megtették a hatásukat. Már azok sem a régiek. Hol vannak azok jó kis régi debrecenik.
  101 kg nem is rossz ruhástúl:)

 3. KromekZsolt szerint:

  sziaszia,regisztráltam:D nagynehezen de sikerült… remélem tetszeni fog a cikkem:D nah heloó,még jelentkezek

 4. apu szerint:

  Üdvözöllek Zsolt!

  Nagyon örülök, hogy regisztráltál. Nagy érdeklődéssel várom a cikked a Grafitiről. Nekem is van róla véleményem. Nagyon tetszik. Több érdekes, értékes, igényesen kidolgozott képet néztem meg közelebbről , szinte irigység fogott el, a szép, gondos kidolgozások láttán.
  Persze más a véleményem firkákról, a rongálásról. Az is lehet, hogy a korkülönbség miatt teljesen más a gondolkodás módunk. Az sem baj, érdeklődve várom a cikked!