Europe: greet you in the new laborers.

Egy lekésett birodalom születése.

Mától hatályos a Lisszaboni Szerződés. Ez a politikusok szerint, számunkra euforiás hangulatot, szép új jövőt ígérő törvény. Ez az a szerződés ami, igyekszik azt a látszatot kelteni, hogy egységes államot az Európai emberek álmát, az Európai Egyesült Államokat teremti meg.

A szén és acél közösségéből megszülető, multinacionális gazdaság a kizsákmányolás, a rablás, útján járó nemzetek feletti új hatalom születik. A később belépő nemzetek feletti uralmát egyre erősebben kiterjeszti, és bekebelezi, eltörli a kis népeket. Az ott élőket, cseléddé, másodrangú polgárrá becsteleníti. Hogy könnyebben bánjon, velük egymásnak uszítja. Eddig csak pogánynak, rebellisnek, kommunistának titulálta, manapság csak, kelet európainak esetleg magyarnak, a mi tájunkról származó embert.

A saját gazdasági, politikai és katonai hatalmát a kis nemzetek, polgáraival fizeteti meg. Ehhez az Uniót kiszolgáló gépezeteket alakít ki, ott mézesmadzagon tartja az adott országok képviselőit, küldötteit, biztosait, jól megfűzetve, elvárja, hogy a saját népük kirablásában vegyenek részt. Megfizeti őket, csak hitessék el, hogy milyen jó diplomás cselédnek lenni Európában.europa

A multikulturális rablásnak ez már olyan foka ahol az ember már nem élhet, hát diplomát szerez, hogy munkát kapjon külföldön, az uniót kitalálók földjén. Manapság nem azt a személyt bántják, aki ezekből a népszegő kiművelt emberekből áll, és beáll cselédnek, jobb esetben beül egy prést tekerő hivatalba, hanem azokat akik, saját verejtékükkel, szeretnék a napi kenyerüket megkeresni. Elveszi ez a közösség a lehetőségét is annak, hogy egy zsebkendőnyi szülőföldön, akár a jelenlegi nehéz körülmények között is fenntartsa magát az ember, és abból éljen. Adót kell fizetni a saját termelésű zöldségért, a saját termelésű állatért, a pálinkáért, a tejért. Adót fizet a vevő az eladó.  Ha ezek után mégis sikerülne megélni akkor új formáit, találja ki a megszorításoknak. Persze azt az adót nincs miből fizetni, mert munka nincs. Csak megélhetési zavarok. Ha esetleg, van egy lakása, az embernek akkor, hogy megéljen, kénytelen, rá hitelt felvenni, persze a kamatokat úgy felnyomja, hogy a bevett technikákkal, az ügyfélből egykettőre, hajléktalan lesz.

Üdvözlünk Európa. A születésed megújult napján.

Európa: köszöntenek téged az Új cselédek.

Az Indoeurópai népek egymást eltaposó közelharcának írásos bizonyítéka, ez a szerződés. A nemzeteket a földről főleg Európából véglegesen elsöprő tülekedés újabb törvénybe iktatott megnyilvánulása. Ehhez a Magyar embertől teljesen idegen kultúrához igyekeztünk. Kapaszkodtunk a szép új világért, mintha nem tudtuk volna hova törekszünk. Pedig a politikusaink, tudósaink tudták.

Büszke lehet magára a Magyar Politikai Elit!

  • Büszke lehet mert elérte, jól megfizetik.

Büszke lehet magára a Magyar tudományos közösség!

  • Büszke lehet mert elérte, jól megfizetik.

Elérte, amit szeretett volna! Most kapják a meg a jussukat!

Részesei lehetnek egy olyan Európai Egyesült Államoknak amilyet akartak!

Már a nemzeti érdek nem számít, csak az egyéni karrier, az egyéni jövedelem.

Az álom mától a kezdetét veszi:

Egyéni érdekek nemzetállamként történő megjelenítésével a kisseb államok teljesen tehetetlenné válnak a rájuk telepedett már új EU elittel szemben.  Ennek a nem létező elképzelésnek rendeli alá a többi kisebb népcsoportot, köztük a Magyart is. Ennek a hazug rózsaszín világnak a leple alatt nyomorítanak meg nemzeteket, emberi életeket tesznek tönkre. Ennek az eltűnő álomnak a nyomán jóslatokkal, ébredés utáni gazdasági csodákkal kecsegtetnek milliókat. Olyanok egyesek, köztük mind a kártyavető cigánylány, aki csak addig, jósol, míg a pénzt meg nem kapja, netán, ha a Jóslat fizetése nélkül lelépnél, akkor megátkoz, a sajtó, vagy a Bíróság eszközével.

Ma már törvényesítve széthordhatják a nemzetet, még az embert is.

Hazug megvásárolható politikusaink, a tudomány támogatásával, a hazai érdekek képviselete helyett, egyre inkább a kicsinyes saját nyereségüket helyezik előtérbe.

És mire ébredünk?

Arra, hogy válság van, nincs munka, nincs nyugdíj, nincs egészségbiztosítás, nincs bútorunk, nincs lakásunk, nincs, földünk, nincs házunk, nincs hazánk, nincs országunk.

De  van: egy jól képzett Politikai Elit, egy kiművelt tudományos gárda, akik csak magukért állnak ki.

Hát üdvözlégy Európa!

2 thoughts on “Europe: greet you in the new laborers.

  1. Visszajelzés: Egy lekésett birodalom születése. | Rajtmester

  2. nagyon tanulságos blog,gratula!!!! valamelyik nap néztem a tévében,Törökország eu-s csatlakozásával kapcsolatban 1 dokumentum filmet,ahol pékek panaszkodtak,hogy a hagyományos,nemzeti ételnek számító,fatüzelésű kemencében sült pékáruikat nem fogják tudni a megszokott módon elkészíteni,mert az uniós szabvány és előírás miatt be lesznek tiltva a fatüzelésű kemencék…nonszensz diktatúra! a pékek közölték is,hogy akkor feketén,sutyiban ugyan,de nem fogják feladni a tradicionális kenyérsütést.igazuk van!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .