A blogról

Ez a blog

Ez a blogtörténet az előző évezred utolsó évében kezdődött.

1999. Február 17.

2013. November 20.

Folyamatos feltöltés.

2012. Szeptember 3.

Az utolsó bejegyzésem óta igyekeztem az oldalról eltávolítani azokat az írásokat bejegyzéseket amit nem én írtam. Ez folyamatos munka. Igyekszem, hogy ebben a blogban csak  saját bejegyzések, írások, legyenek.

Átalakítás alatt !

a kromek blog

 Ez az oldalcsoport a blog linkeket, a blog naplómat, amely ennél kicsit több, az én szótáramat,  blog archívumot, fotó albumot és egyéb más blogban előforduló hasznos, vagy haszontalan, de számomra fontos szócikkek gyűjteményét tartartalmazza.  Itt teszem közzé a bloggal kapcsolatos közleményeimet. ,Blog kategóriával ellátott bejegyzések

Regisztráció esetén a blog kitárúl többet mond, az érdeklődőnek.

 .

Bejegyzés: 2009 október 3.

.

Az elmult hónapokban pár kategóriát áthelyeztem, átmásoltam, esetleg töröltem. Az áthelyezésekre a rengeteg, már áttekinthetetlen mennyiségű bejegyzés miatt volt szükség.

  1. Ilyen a szakácskönyv kategória teljes egészében átkerült a rajtmester oldalra.

 

Blog linkek: A saját és számomra kedves, esetleg fontos linkeket tartalmazza. Van képes link összetevője és tematikus gyűjteménye is. Minden linkcserre vevő vagyok.

Blog napló: Azok a szócikkek kerülnek ide melyek a napló kategória jelöléssel rendelkeznek. Általában a saját bejegyzések, főleg azok, amelyek személyesek.

A szótár kategória: Az idők folyamán, ha találkoztam egy szóval aminek a magyarázatát meg kellett néznem, ha volt időm lerögzítettem és ide bejegyeztem. Később már egyes témákban elkezdtem kutakodni is.

Humor kategória: Általában a spam levéláradat által tartalmazott gyűjteményem.

Szakácskönyv:  Ez is a spam áradat gyűjteménye igen hiányosan.

   .

Bejegyzés: 2009 augusztus 7.

Linkcsere partnerek kéréseinek eleget téve saját blog logokat készítettem.

Nagy méretü logo:

Nagyméretü blog logo

 

https://blog.kromek.hu/wp-content/uploads/2009/03/kromekblog.jpg

 

Kisméretü logo 2

 

Blog logo 2

Blog logo 2

 

Bejegyzés: 2009 június 3..

Regisztráció a blogban:

A Kromek blogot mindenki ingyenesen veheti igénybe. A  Blogba csak regisztrált felhasználó jegyezhet be.  Felhasználói jogosultságot , regisztrációt bárki elektronikus levélben kérhet.  A minimális adatok megadásával, e-mail cím, kért felhasználói név, valódi név, szükséges megadni, ezt természetesen bizalmasan kezelem, készítek egy felhasználói regisztrációt. Ezzel a joggal minden bejegyzéshez hozzá lehet szólni.  Huzamosabb kapcsolat esetén további jogosultságokat ajánlok fel.

Regisztrációt az admin@kromek.hu mail címen tudsz kérni.

Kérem a spammelőket kerüljenek, mert úgyis kiszedem, a regisztrációt. Előbb utóbb pedig felteszem őket a fekete listámra. Nemkívánatos kapcsolatnak minősül olyan weblap, link, felhasználó  mely a Googl által meghatározott tiltott technikákat használ/használt és ezért a Googl bünteti (rossz szomszéd), olyan e-mail ami szerepel a http://www.stopforumspam.com/  listákon. .

Nincs szükség passzív regisztrációra ha huzamosabb időn keresztül nem aktivizálod magad akkor a regisztrációd törlésre kerül.

Bárki bármihez szabadon hozzászólhat, itt szabad véleménynyilvánítás van addig amíg az én személyes gondolataimat és a blog érdekeit,  az adott vélemény nem sérti.

Bejegyzés: 2009 május 5..

 

URL változás 

A Kromek blog URL a mai nap megváltozott.

Az oldal eddigi  http://kromek.hu/blog/  címen volt elérhető.

Az elérést megváltoztattam, https://blog.kromek.hu címre. Az oldal mindkét címen keresztül elérhető.  

Vannak olyan belső hivatkozások melyeket a kényelmesebb működés érdekében át kell írnom.

Ha esetleg nem talál valaki egy számára megszokott dolgot, a szokásos helyén akkor használja a keresőt.

Folyamatosan az egyedi oldalakhoz elkészítem az átirányítást.

Türelmet és kellemes időtöltést kívánok.

 

 

.Bejegyzés: 2009 május 4.

.

A Kromek blog, az én blogom.

.
Ezeken az oldalakon foglalkozom, helyi és nagy politikával, HTML szerkesztéssel, validálással, weblap készítéssel, újabban a WordPress bloggal próbálkozom. Megérintett a magyarság sorsa, az ősmagyar hit, a regék, a magyar nyelv, az ékírás, a magyar történelem elhallgatott rezdülései. Ilyen a Pozsonyi csata, Koppány, István, az ősök, minden amit az iskolába nem tanítottak. Itt minden az én érdeklődésemet tükrözi. Ez egy, egy személyes, az én világomat kinyilvánító blog. A különféle web oldalak gyártása közben felmerülő programozási, optimalizálási, kérdésekbe csak az oldal telepítése, szerkesztése közben megkívánt mélységig, merülök bele. Ilyenek például a weblap keresőoptimalizálás, a SEO , vagy a HTML optimalizáció, a Validálás, esetleg a stílus optimalizálás. Ha egy számomra új kütyübe botlok akkor esetleg leírom az én értelmezésem szerinti működését, magyarítását. A blogban több mindennel fogsz találkozni, különösebb kategorizálás, vagy csoportosítás nélkül, csak úgy megfogalmazom a gondolataimat. Válogatás nélkül kerül bele a véleményem, a környezetemről, családomról, lakó és tartózkodási helyeimről, a politikáról. Szinte minden témában. Ahhoz, hogy mindezt megtegyem megfelelően telepítenem kell ezt a blogot. Most tehát a blog telepítésével és a web lapok optimalizálásával fogom kezdeni. Talán azért ezzel mert ennek a webhelynek a születését és alakulását is le szeretném írni. Szívesen látok mindenkit aki erre téved, és esetleg ingere támad a véleményem cáfolására. Bárki bármihez szabadon hozzászólhat, itt szabad véleménynyilvánítás van addig amíg az én érdekeimet, gondolataimat az adott vélemény nem sérti.
Úgy hatvan körül járok, a Magyar Szocialista Társadalomban nőttem fel, emberré válásom során megéltem mindent, jót, rosszat, amit e társadalom gyermeke megélhet. Többek között pártba léptettek, majd a rendszerváltáskor, kilépett belőlem a párt. Az árulók, kiegyeztek azokkal akiket addig, a rendszer ellenségeinek tartottak, új pártokat alakítottak, külön és közösen. Majd szédítettek húsz évig. Ígértek szép új világot, én hittem nekik, majd becsaptak, mert csak az egyik fele lett szép ennek az új világnak az Ő felük.
Hát itt az ideje, hogy maguktól, vagy rájuk kényszerítve letegyenek ezek az emberek, az ország vezetéséről.
Ha későn is, de most már látom, hogy egy az út a Magyarok Útja. Az Ősi Magyar Eszmék felvirágoztatása, modernizálása, a rend megteremtése, mert nem csak a magyarok, Magyarország, hanem az emberiség jövője is a mi népünk kezében van.Tudat alatt szinte minden magyar ember tisztába van azzal, hogy hova tartozik, persze akik nagy bűnöket követtek el azokat büntetni kell, ők is tudják és félnek. A büntetésük ne legyen több csak a magyarság tisztességes szolgálata, most már ellenőrzött módon. Minden magyarban ott lapul a tudás, hogy itt vagyunk a megújulás küszöbén, el kell söpörni, minden belsőnek látszó, idegen jöttment ellenállását a magyar Öntudat kivirágoztatása érdekében.

Tisztelt látogató!

Bejegyzés: 2009 március 1.

A kapcsolati hiányosságok, hibák és a szerver módosítások miatt a blog.

Újra lett telepítve.

.

Sajnos az eredeti adatbázist is hibásan tudtam letölteni, ezért a régi állapotot nem tudom visszaállítani.  

Az adatok feltöltését manuálisan folytatom, azok pótlásáig,  elnézésüket kérem.

A keresett anyag eléréséhez használja a blogkeresőt.

Tisztelettel:
Kromek Pál

Bejegyzés készült: 2008 június 26.

Kromek WEB helyek
Kromek Pálnak hívnak.
Korban úgy hatvan körül járok.

Kromek pál

Kromek Pál

Szórakozásom, hobbim, a számítógép az Internet, egy ismerősöm véleményének engedtem amikor úgy dötöttem, hogy bérelek egy tárhelyet és készítek egy oldalt ami az eddig gyártott főleg ingyenes szervereken elhelyezett lapjaim  kiinduló pontja..  A html szerkesztéssel a web létezése óta foglalkozom. Az internet hős korától jelen vagyok a netten. Sok, sok web lapot készítettem, szinte minden típusát a most futó rendszereknek. Az Internet és én együtt öregedtünk meg. Ez az  oldal tulajdonképen egy link oldal az elérhető oldalaim hívatkozásaival. Mondja is több weblap elemző program, hogy túl sok a link az oldalon. Ha sok, hát sok. Sok az oldal amit látatni szeretnék ez ilyen egyszerű. A SEO (mind megtudtam weblap optimalizálást jelent) kedvéért nem mondok le egyről sem.
Kromek blog
A Kromek blog. Az én blogom.
Az oldalamon foglalkozom HTML szerkesztéssel,validálással, helyi és „nagy” politikával, az ősmagyar hittel, a Pozsonyi csata leirásával, magyarsággal, Koppánnyal, Istvánnal,mindennel ami megérint. Ez egy személyes az én érdeklődésemet kinyilvánító blog. A különféle web oldalak gyártása közben felmerülő programozási, optimalizálási, kérdésekkel foglalkozom, persze csak az oldal telepítése, szerkesztése közben megkívánt mélységig. Ilyenek például a weblap kereső optimalizálás, a SEO , vagy a HTML optimalizáció, esetleg a stílus optimalizálás, no meg a validálás. A blogban több mindennel fogsz találkozni, különösebb kategorizálás, vagy csoportosítás nélkül, csak úgy leírom a gondolataimat. Talán olyan „polihisztor” féle vagyok, és mint olyan sok mindenhez, és ezért talán semmihez sem értek. Válogatás nélkül kerül bele a véleményem, a környezetemről, családomról, lakó és tartózkodási helyeimről, a politikáról. Szinte minden témában. Ahhoz, hogy mindezt megtegyem megfelelően telepítenem kell ezt a blogot. Most tehát a blog telepítésével és a web lapok optimalizálásával fogom kezdeni. Talán azért ezzel mert ennek a webhelynek a születését és alakulását is le szeretném írni. Szívesen látok mindenkit aki arra téved, és esetleg ingere támad a véleményem cáfolására.

URL változás

 

A Kromek blog URL a mai nap megváltozott.

Az oldal eddigi  http://kromek.hu/blog/  címen volt elérhető. Az elérést megváltoztattam, http://blog.kromek.hu címre. Az oldal mindkét címen keresztül elérhető.  Vannak olyan belső hivatkozások melyeket a kényelmesebb működés érdekében át kell írnom.

Ha esetleg nem talál valaki egy számára megszokott dolgot, a szokásos helyén akkor használja a keresőt.

Folyamatosan az egyedi oldalakhoz elkészítem az átirányítást.

Türelmet és kellemes időtöltést kívánok.

Kisméretü logo 2.

Blog logo 2

Blog logo 2

7 thoughts on “A blogról

  1. üdvözletem.
    most találtam meg az oldalt, dr Padányi V. Dentu-Magyaria keresése által.
    Csak annyit szeretnék kérni hogy ha ez nem tolakodó kérés, kérem adja meg nekem az email címét , ugyanis hirtelen nincs rá módom, hogy lementsem blogja elérhető tartalmát, és mostanában ha találok egy érdekes oldalt az valamilyen oknál fogva egy idő után megszűnik, és csak erre az esetre szeretnék egy kontaktot, hogy esetleg később is legyen rá módom és lehetőségem hozzájutni a tartalomhoz. (mostanában kezdtem el foglalkozni a magyarsággal, és a magyarság őstörténetével)
    Persze bízom benne, hogy ezzel az oldallal nem történik semmi, de már történt ilyen velem, persze az túlzás, hogy minden oldal megszünt mielött alaposabban tanulmányoztam volna. Köszönöm türelmét, emailom: loveeki@freemail.hu

  2. @loveeki
    Tisztelt loveeki@freemail.hu!

    Nagyon örülök, hogy regisztráltál a blogomban http://blog.kromek.hu.
    Engedd meg, hogy Tisztelettel meghívjalak a Blog közreműködői közé.
    Ez azt jelenti, hogy amennyiben késztetést érzel magadban úgy lehetőséged, és módodban áll ezentúl, bejegyzést írni.

    Eredményes együttműködést kívánok.

    A kérésedre melyben az e-mail címem kérted, ebben a levélben teljesítettem. Alternatív: kromek@msn.com ez a Messenger is. Ezekre a címekre bármikor tudsz írni. Mégis a bloggal kapcsolatos ügyeket az admin@kromek.hu alatt. A blog tartalmával kapcsolatban, ha érdekel egy teljes mentést tudok neked készíteni. az minden anyagot tartalmaz ami a blogban megjelent. Rendszeresen készítek ilyen mentéseket. Egy hibája van, WordPress blogban kell betölteni. Ha gondolod akkor egy ilyen friss mentést tudok számodra küldeni. Ez a mai ( 2009.05.20.) mentés 5,03 MB. A mentés a képeket nem , csak a szöveget tartalmazza.

    Mégegyszer örülök az érdeklődésednek. Várom a válaszod.

    Üdvözlettel:
    Kromek Pál
    admin@kromek.hu

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .