Ahogyan szavaztál

Ahogyan szavaztál

Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled!
Úgy mondjak neked IGEN-t, vagy NEM-et!
Úgy nyújtsanak feléd majd segítő kezet.
Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled !

Úgy mentsenek ki a lángban álló házból!
Úgy húzzanak ki a vad, dübörgő árból!
Éhhalál küszöbén úgy kapj majd kenyeret,
Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled!

Épp olyan hű legyen hozzád feleséged!
Fiad tiszteljen, vagy tagadjon meg téged!
Aszerint áldják, vagy átkozzák majd neved,
Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled!

Hogyha IGEN-t mondtál, az Úr legyen veled!
Hogyha NEM-et, Ő se bocsásson meg neked!
Ne lásd meg a Mennyet, Pokolban a helyed!
Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled!

Mert ki elfeledi, megtagadja népét,
Aki elveszejti vérszerinti testvérét,
Nincs rongyabb annál! Mentsége nem lehet!
Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled!

Eképpen szólt versem Nagypéntek napjáig,
Krisztus Urunk véres, nagyáldozatáig.
De mert a keresztfán Ő is megbocsátott,
Én sem mondok népem fiaira átkot.

Ostobaság szülte rút gonosz tettedet
A végítéletkor bocsássák meg neked!
De míg e földön élsz – csak hogy el ne feledd –
Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled!

/Kotzián Rudolf/

–>

Vérvonal Nimródtól Árpádig

Vérvonal Nimródtól Árpádig

Eredeti anyag:  Hírforrás – A Fény harcosainak

Forrás: Deák István: A szkíta-hun-magyar (szarvas) nép eredete
Képek: internet
Rengeteg köszönet a sok baráti segítségért Szkítia1988-nak és Damaszkusznak!
Sajnos nem látszanak néhány helyen a feliratok, ezért a kronológiai sorrend szerint felsorolom a vérvonal tagjait:
Nimród-2 fia Hunor és Magor-Hunor fia Bor-Dama-Keled-Keve-Kér-Belér-Kedár-Otum ur-Tarkas-Bendafard-Bokány-Csanád-Buda-B eztur-Mike-Mikes-Ombud-Kölcse-Levente-Lé l-Zámur-Zombur-Balog-Bulcsu-Zoltán-Beren d-Kadisa-Upor-Ethei-Szemény-Torda-Bendeg úz-ATTILA-Csaba-Ogurd és Mauger, Mauger fia Balog-Upas-Csaba-Ed-Edemen-Ügyek-Előd-Ál mos-ÁRPÁD

Rovásírás Amerikában

(A rovásírás videó)  (Rovásírás latinbetü online fordító) (A rovásírás iránya) ( Rovásírás Amerikában )

Érdekes tények nyelvünkről:

magyar rovásírás Észak-Amerikában

Tudtad-e, hogy a magyar nyelv legrégibb emlékei közül egy kőbevésett magyar rovásírás található az észak-amerikai Újfundland (Új Skócia) Yarmout öblénél? Ezt a 992-ben állított, ma 1005 éves nemrég megfejtett emléket Amerika első felfedezőiről dokumentálta Tyrkir, aki a vikingekkel együtt végrehajtott tettet magyar rovásírással, kőbe vésve örökítette meg. Samuel Laing (1844 London) állapította meg elsőként, hogy Tyrkir magyar volt. Az izlandi nyelvben a „Tyrkir” a „Turk” megfelelője, amelyet arab, görög és török források egyöntetűen turkok-ként a magyarok jelölésére használtak.

Ezt az 1700-as években megtalált követ (181 kilós) ma a Yarmout Country Museum-ban őrzik. A szöveget nem skandináv rúnákkal írták, hanem magyar rovásírással. Ezt a szöveget 1984-ben Budapesten fejtette meg Szilva Lajosné és így szól: „/Eric/son járt e hejen is sok tár/sával/”. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Hajnal hasadtáig.

Hova vezet ez az út,

győztünk, vagy csak a kezdet? 

Kérdezem magamtól.

Mindezt olyan körülmények között teszem amikor, az Európai parlamenti választások közepette a jobb oldal, jelentősen előre tudott törni. A Jobbiknak szurkoltam, szurkolok most is.

Álmodni sem mertem volna ilyen eredményről ezen a választáson. Úgy látszik Magyarország beérett.

Elég későn mertem leülni és leírni a véleményemet a választásról, az eredményekről, a sikerekről. A félelem, ami megmozdult bennem az nem a hit a Jobbik céljaiban, ami a magyarság megvédésére való törekvés, hanem a rossz irányba rosszul mozduló radikalizmus, egy kis korai örömmámorral fűszerezve. Talán még mindig nincs itt az ideje szót emelni ezek ellen a hajtások ellen amelyek, nem a magyarság, a magyarok érdekeit szolgálják, hanem a belénk nevelt, másságoktól való félelem. Félő, hogy alapot biztosítanak az ellenségnek, az ellendrukkereknek a mozgalom megsemmisítésére, ellehetetlenítésére. Pedig a megosztás mindig gyengíti a nemzetet, bármelyik oldalról is jelentkezzen. A liberális, cinikus, megosztó politikusaink úgy a kormány oldalán, mint az ellenzékben, már észre sem vették, hogy csak magukat és a vezéreiket képviselik. Bármennyire bizonygatták, hogy a választói érdekeknek kívánnak megfelelni, a magyarságtól teljesen idegen eszmék, retorikák, hazugságáradatok közepette a hátország észbekapott és elfordult, belefáradt, ebbe a liberális hazug szónoklat, háborúba. Talán ez az a gondolatsor, ami miatt féltem a Jobbikot, hogy olyan rétegekkel veszi, fel a harcot melyek nem kívánnak háborúba bonyolódni, hanem csak kijátszanak bennünket egymás ellen, cigányellenzéknek titulálva, az egyetlen Magyar érdekeket védő pártot. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Egy asztalnál a Jobbik és az új roma párt

Egyre fokozódó feszültség, kölcsönös vádaskodás és egymásra mutogatás jellemzi a roma kisebbség és a többség együttélését. A Duna Televízió Heti Hírmondó műsorában egy asztalhoz ült Almási János, az Összefogás a Magyarországi Romákért Párt elnöke és Balczó Zoltán, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke, EP-képviselő

Tovább>>