Spemmer lista

Kéretlen üzenetek,  felhasználók, spemmerek.

A spemmer az, az ember aki kéretlen üzeneteket helyez el az Interneten, olyan helyeken ahova az az üzenet nem való. A fórumokon már több éve egyre gyakrabban jelentek meg a be regisztrálós spemmerek. Ök azzal foglalkoznak, hogy beregisztrálnak a fórumba, és a megfelelő időpontokban a számukra megfelelő üzeneteket, reklámokat helyezik el. Ha megtehetik megszerzik a hozzáféréseket és a jogosultságokat.

Ebbe a blogba is több ilyen nem létező személyt regisztráltak. Úgy gondolom, hogy ezeket a felhasználói neveket és e-mail címeket közzéteszem. Két kategóriát készítek az egyik azokat tartalmazza akik regisztráltak nálam én spemmernek találtam és töröltem a felhasználói listából. A másik lista egy bővebb azokat az e-mail címeket tartalmazza, melyeket más oldalak hasonló megfontolásból közzétettek, és én ott azok között megtaláltam az én emberem. tehát törlés előtt két helyről szerzek a spemmerről információt.

Az első, saját lista:

a rögzítés kezdete: 2009 május 21. 

 

Sorszám Felhasználói név E-mail cím
1 swevebyKavy jefimmormex@ramireschat.com
2 Vagsnoitast flouniold@lvovs.com
3 BITNASPIMMOPS caxactick@uastar.net
4 SheellumreD addettesymn@jetfix.ee
5 Denisskisss denisskisss@mail.ru
6 indivissifs viktor7578@mail.ru
7 doktor zzzloydi doktor-zzzloydi@sms-shalavka.ru
8 Diakattibre mermencorry@lviv.in
9 amarturaburgy alisubanrda@smskiporn.ru
10 Insighweigh denisskisss@mail.ru

 

Második lista típus:

Bár nem nagy a valószínűsége, hogy  valakit tévedésből letörölök, de ha mégis előfordulna akkor azt kérem, hogy értesítsen.  Előre is elnézést kérek.