Kihal a kedvenc fórumom?

Egy kis nosztalgia.

Volt időszak, amikor nem lehetett itt az embernek a véleményét, vagy hozzászólását leírni vagy segíteni valakinek, mert amire ezt megtette addigra legalább másik két fórumozó társad megelőzött. Igyekezned kellett, hogy az elsők között légy. Nekem ez az időszak, volt a legszebb nettes kalandom, talán nem is tűnik olyan távolinak az a pár év amikor a hozzászólások tömege, az ajánlott linkek mennyisége, a bekukkantó számára áttekinthetetlen volt. Nem győzted letölteni a jobbnál jobb zenei albumokat, programokat. A PC-vel itt meg lehetett barátkozni, megismerted minden titkát, az újdonságokat, trükköket.
Tanultunk egymástól, tanítottuk egymást. Ma, ha naponta van egy hozzászólás akkor az jó. Ha még valamit kér is valaki akkor az még jobb. Sajnos mindent meg lehet másutt találni. A torrentek okafogyottá teszik a hasonló fórumokat, de sok más helyen is meglehet mindent, szinte mindent szerezni. Ma már az sem cél, hogy az ember kiírjon valamit, adathordozóra, vagy letárolja a gépen, mert a nagy sávszélesség azonnal elérhetővé tesz mindent.  Úgy látom, mi akik még itt kavarunk esetenként hozzászólunk, csak úgy.
Hát tegyük ezt! (hú de Gyurcsányi gondolat volt) Ha benézünk, akkor legalább annyit írjunk ide, hogy itt jártam. Akkor meglátjuk, mennyien is nézegetjük ezt a helyet. Mindenesetre én ezt fogom tenni egészen addig amíg nem megyek valaki idegeire és nem mondja, azt, hogy Ne.

Aztán hívhatunk fiatalokat, beszélhetünk a torrentekről, a jó helyekről. Osszuk meg egymással továbbra is azt amit tudunk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .