Segítség a Web helyhez

apu Topp lista: 

Használatához regisztrálnod kell
Regisztráció:  Az apu topp lista szolgáltatását mindenki ingyenesen veheti igénybe. Egy Domain csak egyszer regisztrálható. (aldomain kivételt képez, minden aldomain egyszer regisztrálható) Regisztrációnál valós email címet szükséges megadni a kapcsolat miatt-ezt természetesen bizalmasan kezeljük! Link ajánlás előtt  kérlek fordíts arra időt, hogy kiválaszd az oldaladnak legjobban megfelelő kategóriát!Amennyiben nem találsz magadnak megfelelő kategóriát úgy kérheted, hogy hozzak létre ujjat. Nemkívánatos oldalnak minősül olyan weblap, mely a Google által meghatározott tiltott technikákat használ/használt és ezért a Google bünteti (rossz szomszéd). Továbbá törlünk minden olyan lapot, mely “ördögi tudományok”, gyűlölet keltés, gyanútlan emberek megtévesztését szolgálja, hirdeti. A toplista üzemeltetője nem vállal felelősséget a listán megjelenő illetve az adatbázisban tárolt weboldalak  tartalmáért!
Banner: legfeljebb 468×60 pixel,  max: 100 kb méretű, gif , png, jpg,  lehet. A túl villogó bannert minden figyelmeztetés nélkül letörölöm. Max képváltási idő két eltérő kép között (1/300 th/sec). Gyakorlatilag ez lehet a két szomszédos kép megjelenésének együttes ideje. Természetesen ez a megjelenési korlátozás  nem vonatkozik a folyamatokra. (szöveg, mozgás stb). Amennyiben nem linkeled be a Bannered úgy a topp listán az alapértelmezett banner jelenik meg.
A kód. Ha lehet ne változtass rajta. A kódot -a stílust kivéve- módosítás nélkül kell a honlapodba beilleszteni.  A topp listára vezető logot linkel, a lapodon jól látható módon kell elhelyezni. A logó láthatóságát folyamatosan, de legalább percenként 20 sec időre biztosítanod kell. Ellenkező esetben a megjelenésed figyelmeztetés nélkül szüneteltetjük.
Működés:  A regisztrált oldalak látogatókat küldenek oda és kapnak a listáról. Kölcsönösen bannert helyeznek el egymás oldalán.
Megjelenés: A hosszabb időn keresztül (legalább egy hónap) inaktív oldalakat a rendszerből folyamatosan törlöm. Azokat az oldalakat ahol a linket a logoval megtalálom, de nem mutatnak, forgalmat bent hagyom a rendszerbe. A link elhelyezésének minimális várakozási ideje egy nap, regisztráció után. Amennyiben ez alatt nem sikerül elhelyezned az oldaladon a linket, úgy a regisztrációd szüneteltetem.

Kérlek tartsd be a feltételeket, ezek megszegése azonnali kizárással jár.
Használd bátran az oldaladhoz tartozó hozzászólási lehetőségeket. Értékeld a saját és mások oldalát.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .