Második levelem Margitnak

Szia Margit.

 

Mind előzőleg is írtam, én ritkán járok erre az oldalra. Most ismét véletlenül találtam ide. Ezért válaszolok ilyen későn. A saját oldalamon naponta megtalálsz http://www.kromek.hu. A fent említett oldalamról eltalálsz, ha gondolod onnét kiindulva előbb utóbb minden kapcsolatom a teljes életem megtalálod a netten. Van egy fórumom is nemrég csináltam. A Feleségem a Horváth Kati Karádról a Május 1 utcából. Talán emlékszel rá.

A múltkor miután válaszoltam a leveledre éppen Karádra mentünk, és elmentem arra ahol valamikor laktatok, de a házat már nem ismertem meg, felidéztem a gyerekkorunkat, csak úgy az asszonnyal beszélgetve.

Mi is csak a temetőbe járunk, oda is egyre ritkábban.

Igen jól látod az unokáim vannak több képen is, már van négy. Nekem két fiam van az egyik itt él Tabon (nem együtt lakunk), a másik Pesten. Mindkettő már a második házasságát gyötri. Mindkettőtől két unokám van három lány és egy fiú.

A PC-hez én is egy szív műtét során, pacemaker beépítése után kerültem közelebb, lassan már tíz éve. Én visszamentem dolgozni, remélem, hogy el tudok menni saját jogon nyugdíjba, már nem sokat kell kihúznom. Hacsak nem változtatnak a korhatáron az elkövetkezendő két évben.

Egyenlőre ennyi.

Minden jót kívánok nektek, kellemes pihenést, szép napot.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .