Egy beszélgetés után Jancsival

Szevasz Jancsi!

Az előbbi eszmecserét folytatom. Lehet, hogy nem tisztességes, de most, hogy végeztem annak a két tüke szőlőnek, a két tő paradicsomnak, a két szilvafának, meg a négy almafának, a permetezésével kifejtem kicsit bővebben a véleményem.  Bár ez is csak addig fog tartani amíg az asszony haza nem ér.

Sok gondolatot ébresztett bennem az a pár szó amit a Messengeren váltottunk az előbb.

A szembeköpésről az utcán.

Hát én nem vagyok híve semmilyen erőszaknak sem, sem az egymás között, sem a politikában úgy is már a népét elvesztett nemzetként lézengünk itt a Kárpát medencében amit még Magyarországnak hínak, ne bántsuk egymást. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy nem egymás ellenei vagyunk, hanem egymásért. Egy ilyen jó szó „egymásért” nem létezik a nyugati kultúrákban, ami ennyire kifejezi az eggyé tartozást, csak a magyar mongya így. Ne jelöljük meg a honfitársainkat, a fejükön sarlóval meg kalapáccsal,  de ha hibát követtek el, akkor büntessük meg azt, aki bűnös, a jog eszközével. Igaz, tudjuk nagyon jól ez a jog nem a mi jogunk. Amióta Magyarországon az, ultimogenitura, helyett a primogenitura él, azóta a törvények sem a mi törvényeink. Mások szokásjoga alapján vagyunk kénytelenek, törvénykezni, beszélni, hinni, lakni, lakni, adózni, sőt még házas életet élni is.  De mivel most nincs más lehetőségünk, ezt elfogadva kell törvénykezni.

A jobbik azt a célt tűzte ki, hogy ennek legyen vége!  

Magyarország a magyaroké!

Más: Munkás,Paraszt Hatalomért érdeméremmel kitüntetett Józsibácsi bemegy a polgármesteri hivatalba. jegyző ur kérnék egy kis segélyt ,mert kevés anyuddijam,nem tudok megélni belőle! Jegyző: segély mincs de adhatok három pofont! Köszönöm jegyző ur ,jöhetek holnap is?

Hát egy ilyen idézet sem hiszem, hogy a megbékélés mellett szól, és nem is értek vele egyet. Ezek a gondolatok egy tőről fakadnak a liberális eszmékkel melyek tönkretették a világot meglovagolják napjaink pénzügyi válságát, és ebből igyekeznek hasznot húzni. Ezekkel vagy hasonló gondolatokkal eljátszik a Fidesz is, tolva a szelet a cionista pénzügyi politikának. Ez már agymosás.

Nem!  Nem ez a megoldás, ha a Józsi bácsi bűnös volt az Uralkodó széljárást követő törvénykezés szerint, akkor meg kell büntetni, ha nem akkor, meg, ugyanaz járjon neki mind a kommunisták által lereakciózott Pista bácsinak, aki csendőr volt, a Horthy korszakban.

Ezeket a gondolatokat a Fideszen belül megbúvó liberálisok terjesztik, határozottan el kell utasítani, mert ez kirekesztés. Minden gondolata ellenkezik a magyar öntudattal. Ez nem igazi magyarságpolitika ez megosztás. Ezt csinálta Orbán Viktor a Kisgazdákkal, a MIÉP -pel, a kereszténydemokratákkal, az MDF -el, stb. Egyoldalú egyszemélyes hatalomra törekszik, és ezt most a liberálisok tálcán nyújtják neki.

Még a választás előtt vagyunk majd két héttel, de Orbán Viktornak már nem tetszik a Jobbik.

Egész biztos, hogy sikerül a Jobbikot is leépíteni hasonló módon, de addig is van mit tenni, és az mind a mi érdekünket szolgálja. Hogy miért sikerül,hát azért mert egyenlőre nem látok olyan karizmatikus ellenfelet a jobbikon belül aki fel tudná venni a kesztyűt Orbán Viktorral.  Én addig is támogatom őket. Tudod Koppányt is felnégyelték, csak azért, mert a jussát, a trónt akarta, pedig a törvényt, hogy Ő az örökös mások változtatták meg. Itt van az a nyugati, én úgy mondanám Barbár igazság, mert ezt az igazságot a Barbárok írták, mármint,  hogy mindig a győztes írja a történelmet.

Persze beletörődhetnék én is a magam módján, de valamiért talán a Koppányi szellem miatt nem tudom megtenni. Nem engedhetem meg magamnak, hogy ne álljak ki legalább szóban itt a blogomban a véleményem mellett. Ha kell Felemelem minden esetben a szavamat.  Amennyiben csúsztatásokat  látok akár az egyik vagy a másik oldalon igyekszem napvilágra hozni. Ne csak a liberalisták tehessenek mindent szóvá, a saját érdekeik mellett, ezt a jogot én megengedem magamnak és a magyarságnak is.  Ők ugyanis a pribékjeikkel együtt szóvá tesznek mindent, nem hagynak ki semmit. Már írtam neked valahol, nagyon felháborított a Szili Katalin nyilatkozata a Holokauszt tagadókról. A Magyar Országgyűlés Elnöke ezt nem engedheti meg magának.  De mind az asszony mondani szokta Isten nem bottal ver. Persze én nem vagyok holokauszt tagadó, de egyre jobban forr bennem a gondolat, hogy talán ez is egy átverés volt?  Az a zsidógyerek aki lehúzta az ügyről a leplet,  és beszél a Yootube -on magyarul, gondolom, nagyon sokat keresett a könyvön, amit esetleg kitalált, nem tudom. A minap azt halottam, már püspökök is vallják, hogy nem volt holokauszt, ez azért elgondolkoztat. Ez a számomra ismét egy olyan bizonyíték a félrevezetésre, ami az életem első negyven évét jellemezte, a többi megvezetéssel a kortársaim átverésével együtt. Nem tárhatom szét a kezem, és nem tehetek úgy, mintha semmi sem történt volna. Tőlem már sok mindent nem tudnak elvenni, legfeljebb ezt a számítógépet, és akkor nem írok, de addig, ha kívánják, ha nem én elmondom a véleményem, nézzenek bármilyen embernek. Ha csak egy szikrája is a gondolataimnak kételkedésre, véleményeltérésre készteti a mai gyerekeket, akkor ezt meg kell tennem.  

Az eddigi élet tapasztalom ara tanított, hogy hallgatni kell, mert, úgy jobban érvényesülsz. Azzal, hogy elmentem nyugdíjba, amíg van egy kis eszem, és nem válok, teljesen hülyévé leírom a véleményem.

Visszatérve a beszélgetésre, szóbahoztad, hogy a Fidesz mellé kell szavazni, vagy ha nem is mondtad ki erre próbáltál kormányozni. Hát én nem szavazok rájuk. Én a Jobbikra szavazok. A Fidesz így is úgy is nyer. A Viktor elnyeri méltó büntetését, Újra miniszterelnök lesz.

De mivel egy választásnál engem cserbenhagytak, én nem szavazok rá. Az utolsó hat évem lehetett volna nyugodtabb is, hogy nem az lett az azért van, mert nem  léptek a 2002 es választásnál időben, csak sütögették a pecsenyéjüket, várták a sült galambot, és elrepült mellettük, szocialistáknak csak a száját kellett kitátani és véletlenül beletalált.

Egész életembe lojális voltam, az éppen kormányzó hatalomhoz, mid a jó hivatalnok, dolgoztam, szolgáltam a nemzetet, egy életen át. A nemzet napszámosa voltam, mert olyan helyen kellett lennem, ahol kapcsolatba voltam az emberekkel. Midig tudtam a nemzet az emberekből áll, azokból az emberekből, felekezet, meg faj megkülönböztetése nélkül ahova én tartozom.

Ezt az illúziót rombolta szét a két párt civakodása az elmúlt húsz évben.

Most ne akarja egyik se, hogy áljak mellé, ők az én életem során mindig más mellé álltak, és állítottak, mindig akadt más aki mellé oda kellett állni!  De az a más mindig más nemzetű, más hitű, más vallású, más nyelvű, más szexualitású, szóval mindig más volt.

Ennek legyen vége!

Nem a mások mellé, hanem csak a magyarok mellé kell a magyar politikusnak állni!

[17:16:01] János-Kata: Szia Pali ! A facebookra-feltettél egy tablót! Van nyomtatható változata?Ez olyan ereklye amit okulásképpen fontos megőrízni,szeretném kinyomtatni! Lehet?

[17:16:48] Kromek Pál: A KISZ esre gondolsz?

[17:16:57] János-Kata: Igen.

[17:18:40] Kromek Pál: Hát a legjobb minőség a blogomban van ha a jobb egérgombbal rákattintasz és a mentés másként feliratot választod akkor le tudod menteni, és utána ki lehet nyomtatni, már az xp ből.

[17:19:22] János-Kata: Köszi, megpróbálom! amúgy hogy vagy?

[17:49:25] János-Kata: Egyébiránt tejed egy szóbeszéd! A következő kormány törvénybe kívánja fogalmazni, hogy azok a személyek, akik a jelenleg regnáló kormányra voksoltak, kötelesek a homlokukra tetoválni a sarlót,kalapácsot, és a vörös csillagot, hogy a többiek tudják(AKIK NEM RÁJUK SZAVAZTAK),hogy kit kell szembeköpni az utcán!

[17:50:26] Kromek Pál: 😀

[18:09:16] János-Kata: Örülük,hogy ilyen jót derültél,de „ezek a csirkefarhát zabálók”ezt érdemelnék!

[18:17:55] János-Kata: Más: Munkás,Paraszt Hatalomért érdeméremmel kitüntetett Józsibácsi bemegy a polgármesteri hivatalba. jegyző ur kérnék egy kis segélyt ,mert kevés anyuddijam,nem tudok megélni belőle! Jegyző: segély mincs de adhatok három pofont! Köszönöm jegyző ur ,jöhetek holnap is?

[18:39:21] Kromek Pál: Közbe ebédeltem.

[18:39:36] Kromek Pál: Nem értek veled egyet.

[18:39:44] Kromek Pál: Nem elég..

[18:39:58] Kromek Pál: Ha gondolod folytatom,

[18:40:15] János-Kata: Gondolom.

[18:40:22] Kromek Pál: Nem értek egyet Orbán Viktorral. Csúsztat Ő is.

[18:40:45] Kromek Pál: Nagyon eltanulta a keritettfaszuaktól amikor közéjük vették.

[18:41:15] János-Kata: Mindenki csúsztat, de azt kell mérlegelni.hogy ki hazudik kissebbet.

[18:41:47] Kromek Pál: Én azt mondom a Jobbik az egyetlen erő Ma magyarországon amelyik erő még nem kompromittálta magát.

[18:42:30] Kromek Pál: OrbánViktor előttem már eljátszotta 2002 ben amikor potyára rá adtam a voksom

[18:42:36] Kromek Pál: és nem élt ki mellé.

[18:42:59] Kromek Pál: Cserben hagyta az országot Ez tiszta Cigány mentalitás.

[18:43:12] János-Kata: Pali ,van egy latin mondás: kinek az érdeke?

[18:43:39] Kromek Pál: Nekem sok olyan beosztottam volt mind Ő ismerem a  cigány fajtáját.

[18:44:01] Kromek Pál: Ha egy kis hatalmat érez akkor elfekszik a babérjain

[18:44:10] János-Kata: Orbán  bizonyítottan nem cigány.

[18:44:39] Kromek Pál: Ez nem latin Mondás, hanem a A bajcos Fideszes gyerek mondása.

[18:45:30] Kromek Pál: Kinek az érdeke, Úgy félnek a Zsidók, a Kommunisták a Jobbiktól, hogy még a Viktorral is Összefognak, csak

[18:45:44] Kromek Pál: ne kerüljenek be.

[18:46:14] Kromek Pál: Ne a Jobb oldaldalt nem a ball oldalt kell nézni, hanem magunkat a magyarságot.

[18:46:28] Kromek Pál: Ez nem kérdés, hogy kinek az érdeke ?

[18:46:30] János-Kata: Nem tudom ,nekem ilyen tapasztalatom nincs, de egyszer valakiben meg kell bízni metre ha állandóan kételkedünk, nem jutunk semmire.

[18:47:16] Kromek Pál: Aki ezt a kérdést tesuzi fel az eleve elutasítja a választ, a válasz magában van Jobbik.

[18:47:36] Kromek Pál: Ez az A Viktorba nem Bízom.

[18:47:46] Kromek Pál: Engem elárult,

[18:48:01] Kromek Pál: Bíztam benne, és ez lett a vége.

[18:48:16] Kromek Pál: Egykutya a többivel.

[18:48:57] János-Kata: ok! Nincsenek oldalak ,ez faktum, de a politikát nem (mi) csináljuk. M icsak négyévente létazünk mint tömeg.

[18:49:10] Kromek Pál: Az a gondom, hogy ki akarok menni permetezni.

[18:49:51] Kromek Pál: De ha gondolod leírom a véleményem erről.

[18:49:56] Kromek Pál: Később

[18:51:00] Kromek Pál: Egyébként „a politikát nem mi csináljuk” ra az a válaszom, hogy ez a probléma gyökere.

[18:51:00] János-Kata: Én sem vagyok meggyőzve álltaluk de valakiben bíznunk kell,ők azok akik legjobban kommunikálták az új renszerváltást,mert ezt meg kell lépni.

[18:51:55] Kromek Pál: Ez az ember aki izraelbe egyezkedik, ne legyen újból Magyarország Miniszterelnöke

[18:52:16] Kromek Pál: Persze az lesz…

[18:52:28] Kromek Pál: de én nem fogom támogatni.

[18:54:07] Kromek Pál: Egy kutya a MSZP vel, én tudatosan nem komcsizok, mert ezek között az egy sincs. Csak az érem másik oldala, de egy helyről jönnek és egy helyre mennek. Mindkét oldal.

[18:55:16] Kromek Pál: Mid a játék automatába amikor bedobod a pénzt mindegy, hogy fej vagy írás van a Te oldaladon, vagy nyersz vagy nem.

[18:55:37] János-Kata: igaz,de holvannak a civilek? Miért vagyunk ennyire közömbösek a saját dolgaink iránt.Megmondom: Te fogd be a mocskos pofádat kussolj: mielintézünk helyetted mindent, tecsak fizesd az adókat,mi megmondjuk  mire költjük,mert te hülye vagy ahhoz hogy ezt eldöntsd!

[18:56:29] Kromek Pál: Erről beszélek, ezért kell a Jobbik. A harmadik erő !

[18:56:38] Kromek Pál: és ez a harmadik erő!

[18:57:03] Kromek Pál: De itt a kutya, hogy menjek permetezni.

[18:58:37] Kromek Pál: Nagyon élveztem ezt a pár gondolatot. Máskor is gyakorolhatunk. 🙂

[18:59:07] János-Kata:  nagyon nehéz eligazodni,és én nem is vállalkozom rá, de én és te is már fel vagyunk vértezve a hazug emberek ellen. Ki mond igazat?

[18:59:09] Kromek Pál: Tényleg megyek.

[18:59:12] Kromek Pál: Szia…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .