Ezt nem lehet így elkúrni!

Mondaná Gyurcsány, miközben az ország szíjat hasogatna a hátából.

Talán nem is elkúrták, hanem megtervezték?

A Magyar Köztársaság Elnökét nem kívánatos személynek nyilvánították Szlovákiában!

A szlovák külügyminisztérium délután diplomáciai jegyzékben hozta a magyar fél tudomására, hogy Sólyom László 2009 augusztus 21.-én nem kívánatos személyiség Szlovákiában, és nem engedik be az ország területére. Robert Fico kormányfő azt is bejelentette, hogy a döntést nem fogják erővel érvényesíteni. Sólyom László ezt követően döntött úgy, hogy nem vesz részt a szoboravatáson.

A teljes Magyar sajtó, és a Média egyöntetűen kiáll Sólyom László mellett, a Magyar Igazság mellett.

szlovákia1

Akik várták

Nekem gyanús ez az egység, amikor a balliberális, fizetett média, aki elutasítja a magyarságot, nacionalistának kiáltja ki azt is, aki csak a magyarságról beszél, összeuszítja a nemzetiségeket, hogy rendet tehessen. A politikával együtt, most elítéli a Szlovákok viselkedését.

Hol voltak eddig, amíg az apróbb magyarellenes rezdüléseket, amit idejében feltárva egy kis akarattal lehetett volna kezelni, akár Magyarországon akár, északi szomszédjainknál? Hallgattak, nem tudni, csak sejthető milyen meggondolásból. A hallgatáson túl elítélték azokat aki fel merték emelni a szavukat. Nagyon sok esetett lehetne felsorolni, amikor az eltérő kultúrával rendelkező, szülő megvert egy magyar tanítónőt, akkor amikor a szlovákiai cigány konfliktust a szlovákiai magyarok nyakába varja. Sőt…

Azt el lehet mondani, hogy eddig nem a magyarság mellett ált ki sem a vezető politika sem a ball oldali sajtó. De nem csak a hatalmon levő politika a felelős. Felelős a hallgató ellenzék is ebben a helyzetben érthető világos álláspontot kell kinyilvánítani! A jobb oldali Platón idézet az emberekről szól, de aki az ellenzéket vállalja a politikában az már az ellenség kezére játszik  ha nem emel szót, ha nem emel szót akkor áruló! A saját ügyének az árulója! Talán nem is a sajátja az,az ügy.

szlovákia2

Akik nem várták

Ráérő időmben az utolsó egy évben az Összeesküvés elméleteket bújtam, ha többet nem is, de annyit megtanultam belőle, hogy a hatalmi körök gyökeres retorikai változása mindig erőszakos fordulatokhoz vezet. Megélve az utolsó nyolc – tíz év egyre szorosabb, egyre ijesztőbb társadalmi körülményeit, most is, itt is, előre megtervezett politikai viselkedést sejtek.

Ezek között a körülmények között meg kell kérdeznem, hogy kinek az érdekében állna egy Szlovák Magyar konfliktus? Van ilyen? Léteznek ilyen körök Magyarországon? Szlovákiában? Az EU-ban? A Világon?  

Hát a válaszom igen.

A Magyarság megsemmisítése felé vezető legegyszerűbb út, az ország területének megszerzése során egy külső konfliktus létrehozása, a külső ellenségtudat látszólag elodázza, de ténylegesen végleg elmulasztja a belső nagyobb gondok megoldását, a végleges leszámolást a liberalista , multinacionális világgal. A Magyar társadalom a vészhelyzetben úgy is összefog, a Magyarságtudat, felszínre tör, háttérbe helyezi a nagyobbik veszélyt, mert úgy gondolja, azt bármikor megoldja, és megteremti a hivatkozási alapot a belső leszámolások háborús időkre jellemző legigazságtalanabb módjának.

Egy ilyen külső konfliktus veszély minden körülményeit figyelembe véve, az Országnak szüksége van egy támogató külső katonai potenciálra, és ez kéznél van egy erős Izraeli, hadsereg.

Ugye az mindenki előtt nyilvánvaló, hogy az EU a füle botját sem fogja mozdítani mellettünk.

„Hát igen” mondaná Gyurcsány, már megint elkúrtuk.

Számomra az érdekes az egészben, hogy soha nem történik olyan elfúrása az ügyeinknek ahol mi Magyarok járnánk jobban.

1 thought on “Ezt nem lehet így elkúrni!

  1. Visszajelzés: Elkúrták « Kromek’s Weblog

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .