Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség!

Örül a lelkem!

Nem is tudom kifejezni más szavakkal azt az érzést, ami tombol bennem! Szinte árad belőlem a boldogság akkor, amikor végignézem a képeket, videókat melyek a Kunszentmiklós – Bösztörpusztán megrendezett Magyarok Országos Gyűléséről készült. Ha csak rágondolok arra a filmre, amely a Kecskeméti TV által került forgatásra, vagy végig nézem az amatőr fotók ezreit könnybe borul a szemem.

Ez egy rendinthetetlen erő! Ez a Magyarok hatalmas tiszteletet sugárzó ereje!

Mégis van Magyar Újjászületés!

Megtörtént, amiről álmodni sem mertem! Előjött elemi erővel a magyar!

Augusztus közepe körül szólt az egyik fiam, hogy hagyományőrző rendezvény lesz, az alföldön valahol Kecskemét körül. Nem nagyon figyeltem, nem elég erőteljesen hívta fel rá a figyelmem. Mindenesetre, a bíztatására megkerestem a honlapot, ahol olvashattam az eseményről. Nagyjából átfutottam, megnéztem a programot, de a cikkek címei nekem nem mondtak semmit. Feliratkoztam minden hírlevélre, amire lehetett, nem nagyon értettem miért van belőle ennyi, miért foglalkoznak ennyi témával. Jöttek is a levelek egyik a másik után, olyanok, hogy el kell vinni valamit, a parlament elöl, nincs elég ivóvíztartály meg ehhez hasonló kérdések. Én, aki az utóbbi pár hónapban amióta nyugdíjban itthon unatkozva, az összeesküvés elméleteket bújtam nem sok érdekeset találtam ezekben a mondatokban. Nem is értettem, a sok gyakorlatias cikket, feladatot. Talán az egész blogot ki kellett volna ahhoz olvasnom, hogy rájöjjek miről is van szó!

Persze nem mentem el a rendezvényre, kikerült a téma a figyelmem középpontjából, elsikkadt a napi problémák mellett. Így utólag rendkívül sajnálom, hogy nem voltam ott. Kimaradtam egy a magyarok összefogását biztosító sorsát döntően befolyásoló rendezvényből. Azért maradtam ki mert nem tudtam, hogy miről is van szó. Így utólag úgy látom, hogy ott lett volna a helyem! Most már tudom mit vesztettem.

Ma a globalizált világban, a nagytőke kezében tartja szinte minden ország irányítását. A nemzetközi pénzügyi szabályok csapdájába került országok vezetői nem a kilábalás felé vezető utat keresik, ebből a helyzetből.  A nemzetközi szabályok tulajdonságaiból adódóan a kiszolgálóik, saját előmenetelük érdekében mindent elkövetnek egy, egy ország még súlyosabb elkötelezésére. Jól kitalálódott ez.  Magyarországon, de általában Közép Európában, a politikai átmenetek, úgymond demokratikusan, a nemzetközi pénzügyi körök irányításával, de főleg felügyeletével ment végbe.  Ezeknek a pénzügyi csoportoknak az érdekszférájában képződtek a jelenlegi pártok. Teljesen mindegy ilyen szempontból, hogy jobb oldali, vagy ball oldali színezetet öltenek. Egy gazdát szolgálnak, akarják, nem akarják, bevallják, vagy titkolják,  a nemzetközi pénz világának urait. A magyar ember ezt látja, rendkívüli szinte birkatürelemmel állja, hogy kihasználják, a szocialisták szóhasználatával élve kizsákmányolják a burzsoá körök. Állja, a magyar, mert szokta mondani erre mifelénk, hogy akkor is a jég hátán is megél, nem zavarja a dologtalan tolvajok csicsere hada. Nem zavarta soha akkor sem amikor, Hun-nak, vagy Avarnak, de akár Pogánynak, Rebellisnek, vagy Parasztnak hívták! A történelem folyamán a magyarok nagyon ritkán fogtak össze, mert mindig biztosak voltak a maguk dolgával, más ügyei meg nem érdekelték, ha tehették kimaradtak belőle.  

De vigyázzon a világ! A magyarok összefogása mindig átrendezte a világ térképeit!

A mostani helyzet történelmi körülményei miatt más, mind a hosszú évszázadok során előfordult bármelyik, történelmi esemény. Hiába mondják, hogy a történelem megismétli önmagát. Ma más korban más világban élünk. Más eszközökkel kell a problémákat megoldani.

Úgy látom, hogy a magyarok szövetsége a legnagyobb értékeink megőrzésével, a legkorszerűbb, módon tesz eleget ennek a feladatnak. Ez, az egyetlen olyan erő, amelyik levetve magáról a pártoskodás mételyét, elemi Ősi erővel rendezi át rövid időn belül, a hatalmi szférát.

Egy ilyen  rendezvény után elmondhatja az ember akkor is, ha nem volt ott,  Sajó Sándor szavaival:

Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség!  
Magyarnak lenni: nagy s szent akarat,

Ajánlott oldalak:

Magyarok Szövetsége
Hungária TV
Magyarok szövetsége videó archívum

[imagebrowser id=6]

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .