Re: Lendvai Ildikó

Ma reggel megjelent egy cikk a hirado.hu oldalán. Lendvai: „a Fidesz nem vette észre Bajnai kinyújtott kezét”  Így írja: „Valamennyi párt hibája, hogy nem tudták igazán megmutatni, milyen is a Jobbik valójában – mondta egy interjúban a szocialisták elnöke, aki szerint a Fidesz történelmi lehetőséget mulasztott el azzal, hogy figyelmen kívül hagyta a miniszterelnök kinyújtott kezét”

Miért csókolom drága Ildikó?

Ön tudja milyen is a Jobbik?

Amit én tudok az, hogy rosszabb nem lehet, mint Önök. Önök egy, saját magukat is félrevezető, hazudós tömegeket megtévesztő gyülekezet. Én nem szeretném az általam megélt, elmúlt hatvan év történetét elmesélni, hiszen aki látni akarja, az látja, aki, el akarja tagadni, az Önmagának is hazudik, és nem vesz róla tudomást. Nem győzködöm ezekkel a gondolatokkal Önt. Ezeket a praktikákat, amiket Önök alkalmaznak, velem szemben egy életen át elhittem, bíztam benne, de ennek vége. A hit, lojalitás és hűség elfogyott. Bár így utólag tudom, hogy én voltam a buta, mert úgy gondoltam, igazat beszélnek. Sajnos utólag mindig az derült ki, hogy az Ön párttársai hazudtak. Nem akarom ezt a témát sem feszegetni különösebben, mert számomra lejárt lemez, csak annyit mondanék, hogyha nem hazudtak, akkor alkalmatlanok a feladatra.  Hiszen az elmúlt hatvan év eredménye ezt bizonyítja.

Tehát Önökre nem szabad szavazni senkinek.

Az ajánlat, amit Bajnai tett többek között ezt bizonyítja. Soha nem az ország érdekét képviselték, csak a saját, egyéni előmenetelüket. (felénk úgy mondják a sz_r_s valagukat)  A Fidesz, meg nem az Önök elképzelése szerint reagált? Úgy gondolom, nem tehet mást. A Fidesz is érzi az elmúlt húsz év ránehezedő súlyát.

Én elolvastam a Jobbik programját, minden szavával egyet tudok érteni. Semmi mást nem tartalmaz, mind azt, amit nekem a Kommunista társadalom szépnek és jónak állított be az elmúlt hatvan évben.

A fiatalokat a Jobbiktól félti?

Én nem.

Én a Mónika sótól, a Pákótól, meg a Győzikétől, féltem az unokáim, erkölcsi rombolását.

Féltem, hogy a piedesztálra emelt másság, elragadja Őket. Vannak unokái? Ön nem félti Őket?

Aztán az Ön által említett Demokrácia! Adtak ebből Önök nekem az elmúlt 60 évben?

Sajnos az Önök irányításával, ma már minden szinten olyan mélyre sikerült, zülleszteni a magyar társadalmat, hogy ebből, már csak egy egészséges, magyarok vezette radikális út vezethet ki.

Ezt az egész társadalom látja.

Ja és el ne felejtsem. Nem csak azokat kell megbüntetni, akik idáig süllyesztették a magyar nemzetet, hanem azokat is, akik ennek érdekében hazudtak.

Ne legyen más a büntetésük, mind az, hogy az életük vissza levő részében ingyen szolgálják a magyar embert.

1 thought on “Re: Lendvai Ildikó

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .