A HTML

Mostanában több webhely költöztetésen vagyok túl. Nap mint nap szembekerülök a html varázslatos egyre bonyolódó világával. A webhelyeim áttelepítése során rá kellett ismételten jönnöm arra, hogy nincs tuti recept a mai napig a weblapok megjelenítésére, optimalizálására. Lehet ez az optimalizálás böngésző, platform, keresőhöz való igazítás. Úgy gondoltam leírom a tapasztalataimat a véleményem ebben a témában azokkal az ügyekkel kapcsolatban melyek nem mennek úgy pikk-pakk. Nem gondolok arra, hogy egy html szerkesztéssel foglalkozó blog legyen ez, csupán a szokásos körülmények között létrehozott oldalak telepítési, optimalizálási gondjait osztom meg veletek.

Itt a blogon az első hiba amivel összefutottam a validálás !

Mit káromkodik ez az ürge?

Mia az a validálás, mit keres itt. Tovább…

2 thoughts on “A HTML

  1. Kénytelen vagyok pár gondolatot írni az alapvető meta elemekről. Tájékoztatásul szeretném elmondani,hogy ezeket a bejegyzéseket, menet közben változtatom, javítgatom, mivel az első bejegyzések során, csak magamnak szánom, emlékeztetőül. Később igyekszem kijavítani pontosítani.
    Tulajdon képen az első nem is meta tag, de ott használjuk a HEAD után közvetlenül. Ez a dokumentum címe. Annak ellenére, hogy nem meta tag a keresőoptimalizálás legfontosabb eleme, hiszen e nélkül, a lapunk, vagy nem jelenik meg a keresőben vagy valahol a végén kullog. Ami a rosszabb, hogy ez minden keresőre igaz. Ezt az elemet minden kereső vizsgálja.
    Amikor egy többlapos web helyen belül megadjuk akkor minden oldalnak más, más neve legyen.

    TITLE

    title> ide az oldalad címét kell írni ez jelenik a böngésző felső sorában meta name=”TITLE” content=”A html nyelv szerkezete”> /meta>

    Maximum tiz szó ha lehet legyenek bent a keresőszavaid nem javasoltak az álltalánosítások, a vállalkozás vagy a projekt konkrét neve.
    pld: Kezdő oldal, Üdvözlöm, Hivatal, Gyár, Elnökség, stb…

    Ha az oldalt optimalizálod igen lényeges elem.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .