Döntsön a blog megjelenéséről!

 Tisztelt látogató!

Örülök, hogy nézegeti a blogomat.  A Blog teljesen valamikor 2008 Szeptembere körül ált fel.  Az elmúlt időszak  forgalma az alábbi táblázatban látható.  Nagy nézettségről nem beszélhetünk, de egy személyes blognál ez a forgalom  elmegy.  Nagyobb nézettségre nem is számíthatok, hiszen olyan témákat feszegetek melyek csak szűk rétegeket érdekel.  A célom, az hogy az ide látogatók találják meg azt, amiért jöttek.

 Eljött az ideje annak, hogy a blog kinézetét véglegesítsem, ezért több sablont, letöltöttem, telepítettem. A WorPress egyszerre egy sablont tud megjeleníteni ezért egy képgalériában közzéteszem azokat a lehetséges változatokat amelyek az én igényeimet is kielégítik. Szavazásra bocsátom úgy két hónapos időszakra, hogy Ön döntse el milyen legyen a blog megjelenése. A jelenlegi sablon neve:  iNove 1.2.2

Mindenki három témát jelölhet be maximum, kérem válasszon és döntsön:   

A bejegyzés kategóriája: Blogkönyv, WordPress
Kiemelt szavak: Kromek lapok, Szavazás, Téma, WP Sablon.
Közvetlen link.

1 Response to Döntsön a blog megjelenéséről!

  1. apu szerint:

    Bevallom én jelöltem be “Carrington Blog (12)” témát, aztán tetszik még a “Disciple (11) ” elnevezésű sablon is. Talán azért teszem le a voksom ezek mellé mert elég sok kütyü van az oldalon, es a megjelölt sablonok kényelmes letőséget bíztosítanak elhelyezésükre.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..