Naplóm

Az én naplóm: Kromek Pál
Ma töltöm nyugdíjban az első napomat. Úgy gondolom ez a téma felér azzal, hogy naponta bejegyezem ami velem történik. Azt nem ígérem, hogy minden nap fogok ide írni, de azt ígérem, hogy igyekszem. 2008 augusztus 29. volt az utolsó hivatalosan is munkába töltött napom. Ez a nap múlthét péntekre esett. Ma hétfő van ma kellet volna mennem dolgozni. Nem mentem. Tovább a naplóhoz>>>

4 thoughts on “Naplóm

  1. Ma reggel megmértem magam 104 kg vagyok. A magaságomhoz ez rendkivül sok. Mióta nem dolgozok minden reggel a szoba biciglin tekerek úgy tiz tizenöt percet. Talán majd segít. Sajnos enni szeretek, egyenlőre azon nem nagyon spekulálok, hogy fogyózak. Majd visszaellenőrzöm pár hét mulva a sújom.

  2. Üdvözöllek Zsolt!

    Nagyon örülök, hogy regisztráltál. Nagy érdeklődéssel várom a cikked a Grafitiről. Nekem is van róla véleményem. Nagyon tetszik. Több érdekes, értékes, igényesen kidolgozott képet néztem meg közelebbről , szinte irigység fogott el, a szép, gondos kidolgozások láttán.
    Persze más a véleményem firkákról, a rongálásról. Az is lehet, hogy a korkülönbség miatt teljesen más a gondolkodás módunk. Az sem baj, érdeklődve várom a cikked!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .