Kihal a kedvenc fórumom

Igen én is úgy gondolom,
hogy ezek a fórumok egyfajta elvarázsolt személyes kapcsolatot is jelentettek. A mai tovább gyorsuló világ még ennél is ‘hatékonyabb’ megoldásokat keres a problémáink megoldására. Mert –megoldják- helyettünk mások a gondjainkat. Hát jöttek az egyre gyorsabb elérési formák. A személyes kapcsolatok még jobban leértékelődtek. Ha jól szeretnél élni ma már az üzlet az elsődleges cél,. Nincs helye olyanoknak, mint én és egyes hasonló, sajnos egyre kevesebb “júzer” társam aki csupán hobbi szinten, szórakozásból űzi ezt a tevékenységet.

Igen Ko nosztalgia a javából.
Sőt erőltetem tovább. Már csak azért is mert egy torrent arról, szól, hogy amire szükséged van az leszedd. Legyen az ingyenes, vagy pénzes. De ott nem jutsz +információhoz. Itt mindig megtaláltam az ízlésemnek megfelelő zenét, amiről nem hallottam addig, vagy ha halottam is nem figyeltem fel rá. de ha itt valaki belinkelte, akkor már letöltöttem megismertem. A mai média ennél okosabb Ö akarja nekem megmondani, hogy mit nézzek, mit hallgassak. Elvették a lázadás esélyét is. A kereskedelmi televíziók, rádiók, médiacsinált sztárjait nézed és halhatod naponta. Persze ott se mindig muszáj a Győzikét nézni, van, kicsit jobb is mondjuk Rubint Réka kitalpalt MŰM ELEKKEL.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .