Tibet

Tiltott múlt 3.

Tibet a második Ujgur birodalmi központ.

Az Ujgur nép emlékezetében Tibet része volt a történelmi idők előtti, Nagy Ujgur Birodalomnak. A nagy hegyek kialakulása előtt az ország sík és termékeny volt. Most ez a világ legmagasabb fennsíkja. A világ tetejének is hívják, a tengerszínt felett 4900 méter magasságban terül el.  Körülötte található számos hatalmas hegyvonulat, köztük a legmagasabb hegycsúcs a Monteverest (Mount Everest), vagy Csomolungma. Tibet Közép Ázsiában található. Keleten Kína, Északon Mongólia, és a Góbi sivatag, Nyugaton jobbára India határolja. Az Ujgurok Indiát mindig egy titkos tudással, hagyományokkal rendelkező területnek tartották, de többjük véleménye szerint a Tibeti tudás meghaladja az Indiai ismereteket is. A fennsíkon, évezredeken keresztül, elvágva a külvilágtól, elzárva annak információ éhségétől, a nagy távolságokra lévő kolostorok romjai között még ma is őrzik azt a kőlapokra írt tudást, amit a Valamikori második Ujgur Birodalomból örököltek. Néhány kolostor szent emberei a szerzetesek, leszármazottjai elkötelezett módon vigyázzák az Ősi köveket, ami az emberiség legősibb ismeret anyaga. Ezek az emberek a kis létszámú pásztorok között elvegyülve, rejtőzködve élnek. Ezeken a helyeken található a Világ első civilizációjának, és vallásának az írásos bizonyítéka.  A legtöbb kolostor átvette a Buddhizmus valamelyik változatát, de három kolostor őrzi a birodalmi örökséget. Mélyen a hegyek között van egy kolostor Brahmaputra számos templommal, ahol a kolostor romjai alatt rengeteg kőtábla található ékírásos bizonyítékokkal. Ezek a könyvtárak több ezer kőtáblát tartalmaznak, Nakalskujú Ujgur fővárosról. A természetfeletti erővel rendelkező legendák kerültek rögzítésre ezeken a kőtáblákon. Egy legenda a Nakalskoji könyvtár történetét a következő képen írja le:

A történet a régi Ujgur származású Rishis meséli el.

Kelet és Észak Ázsia egy hatalmas árvíz áldozata lett, ez a szökőár elpusztította Ujgur központját, annak minden népével együtt. A hordalék eltemette, a tudás központját, a fővárost, és vele együtt a nagy könyvtárt. Sok évvel a katasztrófák után nyugatról a Kárpát medencéből fény jött, eljöttek a Magyarok, akik kiásták a lemezeket, elvitték és elrejtették a Tibeti templomokba, papok generációit képezték ki a bizonyítékok megóvására. Ezek a lemezek egész addig itt voltak, amíg a templomok rá nem omoltak és újból be nem temették a kőlapokat. Nagyon-nagyon sok évvel később jöttek ezeknek az embereknek leszármazottai, újból elrejttették, majd generációkon keresztül a pásztorok közé vegyülve Őrizték az írást.

Már az 1800-as években a templomot felkeresték Brit és Orosz és emberek, kutatók, kincsvadászok, akik gyakorlatilag kincs nélkül, de nem eredménytelenült kutattak a táblák után.

Rishis meséjében arra is kitér, hogy nem ez az egyetlen könyvtár, ami létezett. Van szerinte egy legenda, ami arról szól, hogy  a városukban Ajodhijában egy alkalommal fosztogató hadseregek, betolakodók kincskeresők kutatták a Nakalskaja könyvtárba tárolt titkos archívumokat. A templomokba, betörtek azokat feldúlták, de az ellenség soha nem fedezte fel az igazi lapokat.

Ezek szerint a romok alatt még mindig van legalább egy másolata a könyvtárnak.

A cikk Ujguri származású íróját meghívták, és megkérték, hogy tartózkodjon a meghatározható nevek és helyek, hágók, települések, és hegyek azonosítható leírásától.

Ékírások Tibetben.

2000 decemberében egy Orosz néprajzi expedíció nemzetközi kutatásokat végzett Tibetben. A fő cél az volt, hogy az Őshonos kultúrákkal hozzon létre kapcsolatot elsősorban a török világgal. Ennek a feladatnak igyekeztek a kutatók eleget tenni annak érdekében, hogy feltárják az ősi török rovásírás nyomait a türk világot. A több mind ötven napig tartó expedíció több templomot, szent helyet, temetőt keresett fel Manasarovar, a Brahmaputra, a Transgimalayah, Kailas. Az eredmény sok rovásírásos emlék törmeléke lett és néhány egyszavas rovásírásos lap. Lhászában és a tibeti királyok a temetőiben, amely közel helyezkedik el Hampi-Lához.

Az alábbiakban közzé teszek pár felvételt ezekről a kövekről. Kíváncsian várom a megfejtésükre vállalkozók eredményét.

A tibeti Őrök vigyázzák a mai napig az emberiség Őstörténetét. A hét megbízott nép közül az egyik a Tibeti ember. Származását tekintve, mongol eredetű. Manapság a népesség zömét jobban a Kínából származó fajok alkotják. A tibetiek közé beolvadtak azok az Őrzők akik a tudás, a kőtáblák őrzésére hívatottak.

Az ókori világok nagy titkait, amit a történelem, vihara, és egyes népek hazugsága eltakar, a mai napig érintetlenül a világ hét pontján elrejtve őrzik. A világmindenség végtelenjébe burkolózó nagy titkok egyike az eltűnt nagy kontinens a MU. A Zsidó biblia tanításaival szemben az emberiség bölcsője nem a közel keleten volt, és nem kelet Afrikában ahogy azt a modern tudomány tanítja, hanem egy kontinensen, a Csendes Óceánon. Az Ősi népek történelmében legendáiban MU néven emlegetik. Csak megjegyzem így írják: My, ha ezt mai magyar karakterekkel leírom, akkor így néz ki: Mi, és ezt kiolvasva már tudjuk, is kik azok az emberek, akik ezen a földrészen éltek.  Igen a Magyarok. Más nyelveken hasonló jelentéssel bír a szó, jelent hazát, házat, földet, minket, stb.

Több kutató állítja, hogy ez a földrész volt az emberiség ősi hazája. (James Churchward, Nikolai Nepomnyashchii).  Már a XIX. században-Indiában a tibeti kolostorokból származó kőtáblák ősi írásait, a hindu papok segítségével megfejtették. Ezek szerint, a Csendes Óceánon létezett egy modern civilizáció, amelynek a népei, majd az utódai rendszeres kereskedelmet és kapcsolatot alakítottak, ki az UjgurMagyar birodalommal. A kontinens sorsa kísértetiesen hasonlít az Európai emberek emlékezetében élő Atlantisz, és az Arvisurában leírt Ataisz sorsára.

Több kutató egész életét azzal töltötte, hogy ezt az eltűnt kontinenst keresse. Mi is az amit tudunk erről az időszakról a föld történelmében.

A jégkorszak vége felé járunk úgy IE 18000-12000 év között. Minden nép emlékezetében ebben az időszakban él az Özönvíz. A tudósok Ázsiában ennek rengeteg nyomát találták. Lásd az első Ujgur Birodalom leírásában. Nem tudják az özönvíz eredetét tudományosan alátámasztani. Azt mondják, a jég olyan gyorsan nem tudott elolvadni, hogy az okozott volna ilyen katasztrófát. Ha csak, nem volt valamilyen csillagászati változás a föld történelme során ebben az időszakban. Az emberiség emlékezetében élő eltűnt, elsüllyedt földrészek Ataisz, Atlantisz, MU, geológiailag, nem álja meg a helyét, hiszen ezekben a földtörténeti korokban ilyen erős lemezmozgások már nem voltak.

Akkor honnan van ez az emlékezete az emberiségnek? Felén, azt mondja a közmondás, hogy nem zörög a haraszt, ha a szél nem fúja, meg azt is, hogy nincsen füst tűz nélkül. Megint a nem bizonyítható földtörténeti változás, a föld tengelyének az elfordulása, vagy valamilyen más csillagászati jelenség lehet a magyarázata, úgy az özönvíznek is meg az eltűnt földrészek okozta szökőárnak is.

A kőlapok megfejtett magyarázatai között erre találunk esetleges, megoldást, a hegyek között zajló mágneses viharokra utalva.

Kromek Pál
2009 december

folytatom…

4 thoughts on “Tibet

  1. A későbbiek során egy megoldást leírok, amit az Orosz tudósok fejtettek meg. Még le kell fordítani. Ezek csak szótöredékek, és az állat és növénytermesztéssel kapcsolatosak az anyagok.
    Végeredményben arra a következtetésre jutottak, hogy ezek Ujgur irások.

  2. Visszajelzés: Подарки на 8 марта » Часы наручные «Le Chic. CL 1936 S купить

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .