Történelem kategória bejegyzései

A szellem korszaka

A szellem korszaka A szellem, az emberi fejlődés, ember által felfogható végső csúcsa. A gondolkodó ember által felhalmozott, a szaporodás során felgyűlt, közős tudat, továbbá az emberek lelki összeolvadásának kiteljesedése. A szellem az emberiséget minden időben átszövő, annak, egyesített tudása. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: A mag népének teremtése, A Szellem korszaka, Blog, Blogkönyv, Farizeus, Gulyásleves, H-gyökhang, HURU, Jézus, Magyarok, Magyarország, Magyarság, nép, Nyelv, Ősmagyar, Ösnyelv, rovásirás, Rovások, Történelem | Címke: A szellem korszaka, Blogkönyv, Ős magyar nyelv, Ősmagyar, Ősnyelv, Szótár | 1 hozzászólás

A görög az magyar

A hit és a törvény. A világ jelenlegi társadalmai, ideértve a keleti és afrikai országokat is, harmonikusan illeszkednek, a Zsidó tanok, az azt követő, vallások, pártok, filozófiák, elméletek, tudományos képébe. A zsidó vallás alapja az egyistenhit, valamint a Tóra, az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: A mag népének teremtése, Atilla, Bál, Etrusz, görög, Görög, héber, Horvát, Hun, HURU, Ilir, Karád, Koppány, Mag, Magyarok, Magyarság, Megara, nép, Olasz, orosz, Osztrák, Szabir, Szerb, Szkíta, Szlovák, Történelem | Címke: Görög, Magyarság, Megara | Szóljon hozzá most!

Ebéd az öregnél

Címszó: Teremtés A mag népének teremtése Ebéd az öregnél: Gyerekként, az étkezéseknek ceremóniája vót, ilyenkor Öregapám mesét a Magyarokrú, az Öregistenrű. Úgy monta, hogy az öregistennek sok fia vót. Először tizenhárom, aztán nem teccett neki ez a szám, hát sikerűt, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: A mag népének teremtése, Blogkönyv, Magyarság, Ősmagyar, Ösnyelv, Történelem | Címke: Blogkönyv, Címszó, Ősmagyar | Szóljon hozzá most!

Vérvonal Nimródtól Árpádig

Vérvonal Nimródtól Árpádig Eredeti anyag:  Hírforrás – A Fény harcosainak Forrás: Deák István: A szkíta-hun-magyar (szarvas) nép eredete Képek: internet Rengeteg köszönet a sok baráti segítségért Szkítia1988-nak és Damaszkusznak! Sajnos nem látszanak néhány helyen a feliratok, ezért a kronológiai sorrend … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ősmagyar, Történelem | Címke: Vérvonal Nimródtól Árpádig | Szóljon hozzá most!

Kitalált középkor

Földindulás a magyar Őstörténelemben!   Lukács evangéliuma, 8. fejezet 17vers: Mert nincs olyan rejtett dolog, amely napvilágra ne kerülne, és nincs olyan titok, amely ki ne tudódna, és ismertté ne válna.  A napi munka, a túlélés utáni vágy, a politikai … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ősmagyar, Történelem | Címke: Kitalált középkor, Ősmagyar | Szóljon hozzá most!